• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 40 gramų porų
  • 200 gramų vištos filė
  • 200 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas žalumynų (petražolės, krapai)
  • 1.5 litro sulčių (vištienos)
  • šiek tiek viduržemio prieskonių mišinio

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 40 gramų porų
  • 200 gramų vištos filė
  • 200 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas žalumynų (petražolės, krapai)
  • 1.5 litro sulčių (vištienos)
  • šiek tiek viduržemio prieskonių mišinio

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinkite pievagrybius, bulves, porus, česnakus, vištienos filė.
    Į užvirintą sultinį sudėkite vištieną, prieskonius ir virkite apie 15 minučių.
    Porus ir česnakus pakepinkite ant sviesto 2-3 minutes, kol skaniai pakvips. Po to sudėkite kepintas daržoves į sriubą. Taip pat sudėkite bulves, grybus ir virkite dar 10 minučių, kol bulvės suminkštės. Paskaninkite žalumynais ir SANTA MARIA viduržemio jūros prieskonių mišiniu.

Autorius: Fausta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų