INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai citrinų
- 2 vienetai svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai prieskonių (žagrenis, maltas, sausas)
- 1 kilogramas vištienos skrandukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kruopščiai išvalykite, nuplaukite vištų skrandukus ir įdėkite į emaliuotą indą.
Dėti pjaustytus svogūnus, citrinų sultis, barstyti prieskonius.
Prieš kepant aptepti aliejumi ir kepti orkaitėje apie 30 min.
Autorius: Jolanta
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai citrinų
- 2 vienetai svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai prieskonių (žagrenis, maltas, sausas)
- 1 kilogramas vištienos skrandukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kruopščiai išvalykite, nuplaukite vištų skrandukus ir įdėkite į emaliuotą indą.
Dėti pjaustytus svogūnus, citrinų sultis, barstyti prieskonius.
Prieš kepant aptepti aliejumi ir kepti orkaitėje apie 30 min.
Autorius: Jolanta
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI