INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų (virtos)
- 1 vienetas paprikų
- 1 sauja petražolių (arba krapai, smulkinti)
- 1 sauja sezamo sėklų
- 450 gramų vištos filė
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 vienetas aguročių
- 1 sauja sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Padažui: sumaišykite majonezą ir grietinę.
Vištieną apvirkite pasūdytame vandenyje. Supjaustykite juostelėmis ir apkepkite keptuvėjė kartu su šparagais.
Agurotį nulupkite ir supjaustykite. Virtas morkas ir papriką supjaustykite juostelėmis.
Viską sumaišykite, pagardinkite druska, pipirais, petražolėmis, sezamo sėklomis ir patiekite su majonezo- grietinės padažu.
Autorius: Miglė
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų (virtos)
- 1 vienetas paprikų
- 1 sauja petražolių (arba krapai, smulkinti)
- 1 sauja sezamo sėklų
- 450 gramų vištos filė
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 vienetas aguročių
- 1 sauja sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Padažui: sumaišykite majonezą ir grietinę.
Vištieną apvirkite pasūdytame vandenyje. Supjaustykite juostelėmis ir apkepkite keptuvėjė kartu su šparagais.
Agurotį nulupkite ir supjaustykite. Virtas morkas ir papriką supjaustykite juostelėmis.
Viską sumaišykite, pagardinkite druska, pipirais, petražolėmis, sezamo sėklomis ir patiekite su majonezo- grietinės padažu.
Autorius: Miglė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI