Smulkiai supjaustyti svogūnus, apšlakstyti aliejumi ir pora minučių palaikyti. Vištieną supjaustyti plonomis juostelėmis ir sumaišyti su svogūnais. Kepti 2- 3 minutes, pabarstyti druskos ir pipirų.
Ridikus sutarkuoti juostelėmis. Smulkiai supjaustyti žoleles ir kartu su druska, pipirais ir citrinų sultimis grūstuvėje sugrūsti. Trintus prieskonius gerai išmaišyti su grietinėle. Grietinėlės mišinį sumaišyti su ridikais.
Į lėkštę dėti salotas, ridikėlius su grietinėle, vištieną su svogūnais. Pabarstyti riešutais ir tarkuotais kiaušinių tryniais.
Autorius: Miglė
INGREDIENTAI:
50 gramų graikinių riešutų (smulkinti)
šiek tiek juodųjų pipirų
1 sauja kalendrų
1 sauja krapų
4 vienetai ridikėlių (plonai pjaustyti)
1 vienetas svogūnų
5 vienetai špinatų (lapai)
2 vienetai vištos filė (krūtinėlė)
4 vienetai kiaušinių (virti, tryniai)
100 mililitrų grietinėlės
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkiai supjaustyti svogūnus, apšlakstyti aliejumi ir pora minučių palaikyti. Vištieną supjaustyti plonomis juostelėmis ir sumaišyti su svogūnais. Kepti 2- 3 minutes, pabarstyti druskos ir pipirų.
Ridikus sutarkuoti juostelėmis. Smulkiai supjaustyti žoleles ir kartu su druska, pipirais ir citrinų sultimis grūstuvėje sugrūsti. Trintus prieskonius gerai išmaišyti su grietinėle. Grietinėlės mišinį sumaišyti su ridikais.
Į lėkštę dėti salotas, ridikėlius su grietinėle, vištieną su svogūnais. Pabarstyti riešutais ir tarkuotais kiaušinių tryniais.