Vištienos krutinėles supjaustyti gabaliukais, apiberti druska ir apkepti keptuvėje.
Apelsiną reikėtų pasirinkti saldų, dideli apelsinai dažniausiai tokie ir būna. Jį taip pat supjaustyti ir sudėti į indelį. Vištieną reiktų dėti jau atvėsusią. Salotų lapus suplėšyti ar supjaustyti. Viską užberti graikiniais riešutais, razinomis, tada užpilti truputį alyvuogių aliejaus ir išmaišyti.
Draugai pavaišinti mišraine, sakė labai skanu :)
Autorius: Kristina B.
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų
1 sauja graikinių riešutų
1 vienetas salotų
1 vienetas vištos filė (krutinėlė)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
1 sauja razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos krutinėles supjaustyti gabaliukais, apiberti druska ir apkepti keptuvėje.
Apelsiną reikėtų pasirinkti saldų, dideli apelsinai dažniausiai tokie ir būna. Jį taip pat supjaustyti ir sudėti į indelį. Vištieną reiktų dėti jau atvėsusią. Salotų lapus suplėšyti ar supjaustyti. Viską užberti graikiniais riešutais, razinomis, tada užpilti truputį alyvuogių aliejaus ir išmaišyti.