Išverdame pasūdytame vandenyje bulves, nusunkiame ir apibarstome smulkintais šaldytais arba šviežiais krapais. Sūrį padaliname į tris lygias dalis. Krūtinėles įpjauname, į vidų įdedame po gabaliuką sūrio ir užsmeigiame dantų krapštuku, kad kepant sūris neišbėgtų. Krūtinėles apšlakstome aliejumi, apvoliojame džiūvėsėliuose ir sudedame į aliejumi pateptą kepimo skardą. Kepame apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje. Morkas nuskutame ir jas bei cukinijas su skustuku supjaustome plonomis riekelėmis. Daržoves apkepiname apie 2-3 min. keptuvėje su sviestu ir pagardiname druska. Iškeptas krūtinėles patiekiame su pakepintomis daržovėmis, virtomis bulvėmis bei konservuotais pomidorais. Skanaus!
Autorius: Šarūnė
INGREDIENTAI:
1 kilogramas bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek krapų (smulkinti)
1 vienetas morkų
šiek tiek paprikų (milteliai)
šiek tiek pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse)
Išverdame pasūdytame vandenyje bulves, nusunkiame ir apibarstome smulkintais šaldytais arba šviežiais krapais. Sūrį padaliname į tris lygias dalis. Krūtinėles įpjauname, į vidų įdedame po gabaliuką sūrio ir užsmeigiame dantų krapštuku, kad kepant sūris neišbėgtų. Krūtinėles apšlakstome aliejumi, apvoliojame džiūvėsėliuose ir sudedame į aliejumi pateptą kepimo skardą. Kepame apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje. Morkas nuskutame ir jas bei cukinijas su skustuku supjaustome plonomis riekelėmis. Daržoves apkepiname apie 2-3 min. keptuvėje su sviestu ir pagardiname druska. Iškeptas krūtinėles patiekiame su pakepintomis daržovėmis, virtomis bulvėmis bei konservuotais pomidorais. Skanaus!