• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas vištos filė (krūtinėlės)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1kg vištienos krūtinėlės ir vieną svogūną supjaustome mažais gabaliukais. Viską dedame į keptuvę ir įpilame šlakelį aliejaus. Kol viskas keps ant mažos ugnies, į švarų indą įpilame vandens ir statome užvirti. Kai vanduo užvirs įberiame ryžius ir gerai pamaišome, įberiami truputį druskos, ant mažos ugnies virti apie 20-30min. Kai vištienos krūtinėlė su svogūnais bus išvirusi įberiame vištienos prieskonių, druskos, pipiru. Po to įdedame majonezą ir grietinę, viską gerai išmaišome. Iš ryžių išpilame vandenį ir įdedame truputį sviesto (nebūtinai). Kai viskas bus baigta, į lėkštę įdedam ryžius o ant viršaus krūtinėlę. Viršų galima paskaninti krapais.

    Skanaus!

Autorius: gurmane

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas vištos filė (krūtinėlės)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1kg vištienos krūtinėlės ir vieną svogūną supjaustome mažais gabaliukais. Viską dedame į keptuvę ir įpilame šlakelį aliejaus. Kol viskas keps ant mažos ugnies, į švarų indą įpilame vandens ir statome užvirti. Kai vanduo užvirs įberiame ryžius ir gerai pamaišome, įberiami truputį druskos, ant mažos ugnies virti apie 20-30min. Kai vištienos krūtinėlė su svogūnais bus išvirusi įberiame vištienos prieskonių, druskos, pipiru. Po to įdedame majonezą ir grietinę, viską gerai išmaišome. Iš ryžių išpilame vandenį ir įdedame truputį sviesto (nebūtinai). Kai viskas bus baigta, į lėkštę įdedam ryžius o ant viršaus krūtinėlę. Viršų galima paskaninti krapais.

    Skanaus!

Autorius: gurmane

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų