• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 2 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų (malti)
  • šiek tiek krapų
  • 400 gramų vištos filė
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 50 gramų batono
  • 250 gramų jogurto
  • 150 mililitrų grietinėlės (10%)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurką nulupti ir sutarkuoti su stambia tarka.
    Krapus susmulkinti.
    Su šakute suplakti jogurtą, sudėti agurkus su krapais, smulkintą česnaką, pasūdyti.
    Vištieną sumalti.
    Batono minkštimą užpilti grietinėle, palaikyti 10 min, nuspausti ir sudėti į faršą. Dar į faršą įmušti kiaušinio trynį, sudėti druską, kmynus ir išmaišyti. Įpilti truputį vandens, išmaišyti. Galima įdėti smulkintų žalumynų.
    Suformuoti kotletukus ir apkepti juos įkaitintame aliejuje.
    Tada sudėti kotletus į išteptą aliejumi kepimo indą ir pašauti į 200 laipsnių orkaitę 10 min.
    Kotletukus patiekti su virtomis ar ketomis bulvėmis ir jogurtiniu-agurkiniu padažu.

Autorius: Eglužė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 2 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų (malti)
  • šiek tiek krapų
  • 400 gramų vištos filė
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 50 gramų batono
  • 250 gramų jogurto
  • 150 mililitrų grietinėlės (10%)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurką nulupti ir sutarkuoti su stambia tarka.
    Krapus susmulkinti.
    Su šakute suplakti jogurtą, sudėti agurkus su krapais, smulkintą česnaką, pasūdyti.
    Vištieną sumalti.
    Batono minkštimą užpilti grietinėle, palaikyti 10 min, nuspausti ir sudėti į faršą. Dar į faršą įmušti kiaušinio trynį, sudėti druską, kmynus ir išmaišyti. Įpilti truputį vandens, išmaišyti. Galima įdėti smulkintų žalumynų.
    Suformuoti kotletukus ir apkepti juos įkaitintame aliejuje.
    Tada sudėti kotletus į išteptą aliejumi kepimo indą ir pašauti į 200 laipsnių orkaitę 10 min.
    Kotletukus patiekti su virtomis ar ketomis bulvėmis ir jogurtiniu-agurkiniu padažu.

Autorius: Eglužė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų