• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (džiovintas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek paprikų (aitrioji)
  • šiek tiek pomidorų pastos (nuvalytų ir supjaustytų skiltelėmis)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas vištiena
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto (lydytas)
  • šiek tiek sultinio (mėsos)
  • šiek tiek žalumynų (kapoti)
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Nuplaukite vištą ir padalinkite ją į vidutinio dydžio gabaliukus, pakepkite ant lydyto sviesto kartu su svogūnais.
    2. Sudėkite į troškintuvą, užpilkite sultiniu ir troškinkite ant mažos ugnies 15 – 20 min.
    3. Sudėkite pomidorų tyrę ir troškinkite dar 15 – 20 min., suberkite druską, aitriąją papriką, pipirus, supjaustytus pomidorus, įberkite džiovintus bazilikus ir troškinkite ant labai lėtos ugnies 15 – 20 min.
    3. Suberkite pjaustytus žalumynus.

    Kitas populiarus variantas – vištieną apvolioti miltuose ir po to troškinti.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų