Vištieną supjaustome gabaliukais, įtriname prieskoniais ir paliekame pusvalandžiui pasimarinuoti. Į keptuvę pilam aliejų, dedam vištiena ir kepame. Padažui grietinėlę sumaišom su kava ir žolelėm. Kai vištiena baigia kepti, pilame padažą ir užkaitiname, pabarstom druskos, išmaišome, ir kai padažas pradeda tirštėti nuimame nuo ugnies. Tiekiam su ryžiais.
Autorius: Sandrius
INGREDIENTAI:
50 mililitrų kavos (šilta)
šiek tiek rozmarino
šiek tiek šalavijų
300 gramų vištos filė
šiek tiek alyvuogių aliejaus
200 mililitrų grietinėlės (18 proc riebumo)
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (Paukštienai)
šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną supjaustome gabaliukais, įtriname prieskoniais ir paliekame pusvalandžiui pasimarinuoti. Į keptuvę pilam aliejų, dedam vištiena ir kepame. Padažui grietinėlę sumaišom su kava ir žolelėm. Kai vištiena baigia kepti, pilame padažą ir užkaitiname, pabarstom druskos, išmaišome, ir kai padažas pradeda tirštėti nuimame nuo ugnies. Tiekiam su ryžiais.