• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 valgomieji šaukštai medaus
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų vištos filė
  • 250 gramų pievagrybių
  • 250 gramų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (paukštienai)
  • 1 sauja svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia supjaustykite kubeliais vištieną, apibarstykite juos paukštienos prieskoniais, druska bei pipirais pagal skonį ir padėkite šaltai trumpam pasimarinuoti.
    Supjaustykite pievagrybius riekutėmis ir pakepinkite keptuvėje su trupučiu aliejaus.
    Apkepintus pievagrybius sudėkite į atskirą indą.
    Į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus ir sudėkite pamarinuotą vištieną, sudėkite medų ir maišykite kol medus ištirps.
    Medui ištirpus uždenkite keptuvę dangčiu, kad paukštiena pasitroškintų ir į ją įsigertų medus.
    Šiek tiek patroškinę mėsą atidenkite, sudėkite susmulkintus svogūnus ir leiskite nugaruoti susikaupusiai drėgmei bei apskrusti vištienai.
    Paukštienai apkepus, sudėkite į keptuvę grybus, grietinėlę ir viską išmaišykite.
    Prieš patiekiant apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
    Ganėtinai greitas patiekalas ir svarbiausia - labai skanus!

Autorius: Aušra

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 valgomieji šaukštai medaus
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų vištos filė
  • 250 gramų pievagrybių
  • 250 gramų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (paukštienai)
  • 1 sauja svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia supjaustykite kubeliais vištieną, apibarstykite juos paukštienos prieskoniais, druska bei pipirais pagal skonį ir padėkite šaltai trumpam pasimarinuoti.
    Supjaustykite pievagrybius riekutėmis ir pakepinkite keptuvėje su trupučiu aliejaus.
    Apkepintus pievagrybius sudėkite į atskirą indą.
    Į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus ir sudėkite pamarinuotą vištieną, sudėkite medų ir maišykite kol medus ištirps.
    Medui ištirpus uždenkite keptuvę dangčiu, kad paukštiena pasitroškintų ir į ją įsigertų medus.
    Šiek tiek patroškinę mėsą atidenkite, sudėkite susmulkintus svogūnus ir leiskite nugaruoti susikaupusiai drėgmei bei apskrusti vištienai.
    Paukštienai apkepus, sudėkite į keptuvę grybus, grietinėlę ir viską išmaišykite.
    Prieš patiekiant apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
    Ganėtinai greitas patiekalas ir svarbiausia - labai skanus!

Autorius: Aušra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų