Vištienos filė pamarinuoti (česnakas, vištienos prieskoniai, druska). Vištieną supjaustyti kubeliais, išvolioti krakmole ir pakepti keptuvėje, kai vištiena truputį apkeps, dėti svogūnus, po poros min dėti pievagrybius ir gale smulkiai supjaustytą česnako skiltelę. Viską gerai apkepinit ir dėti šaukštą lydyto sūrelio ir grietinę. Pagardinti Vegeta.
Greita ir skanu:)))))))
Autorius: Dovilyte
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek krakmolo (vištienai volioti)
1 vienetas svogūnų
600 gramų vištos filė
100 gramų pievagrybių
3 valgomieji šaukštai grietinės
šiek tiek prieskonių (vegeta)
šiek tiek prieskonių (vištienos)
1 valgomasis šaukštas lydyto sūrio (pievagrybių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filė pamarinuoti (česnakas, vištienos prieskoniai, druska). Vištieną supjaustyti kubeliais, išvolioti krakmole ir pakepti keptuvėje, kai vištiena truputį apkeps, dėti svogūnus, po poros min dėti pievagrybius ir gale smulkiai supjaustytą česnako skiltelę. Viską gerai apkepinit ir dėti šaukštą lydyto sūrelio ir grietinę. Pagardinti Vegeta.