• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • šiek tiek mairūnų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas petražolių (šakelė)
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas salierų
  • 1 kilogramas starkių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasūdyti išvalyto sterko gabalai sudedami į puodą, užpilami
    karštu prieskoninių daržovių bei prieskonių sultiniu ir lėtai verdami 30 min. Tiekiami sudėti į pašildytą pusdubenį, salierų padažu (receptas yra pateiktas prie padažų).
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų