INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 100 gramų kiaulės lašinių (švieži)
- 200 gramų veršienos (kumpis)
- 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
- 100 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- 50 gramų grietinės
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kumpį supjaustykite gabalais, truputį pamuškite, pabarstykite prieskoniais. Ant mėsos gabalėlių dėkite lašinukus ir susukite vyniotinius. Juos pakepkite su taukais.
Tada suktinukus sudėkite į puodą, o keptuvėje, kurioje jie kepė, gaminkite padažą. Pievagrybius susmulkinkite ir pakepkite. Į juos suberkite miltus, gerai išmaišykite ir užpilkite ant suktinukų. Į puodą dar įdėkite grietinę, prieskonių, įpilkite truputį sultinio arba vandens ir troškinkite, kol suktinukai suminkštės. Valgykite su virtomis bulvėmis ir šviežiais pomidorais.
REKLAMA