PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vėgėlės išvalomos, supjaustomos smulkesniais gabaliukais ir įtriname SANTA MARIA žolelių ir česnakų mišiniu.
Žuvies gabaliukai apvoliojami miltų bei pipirų mišinyje ir apkepami keptuvėje su aliejumi.
Svogūnai nulupami ir supjaustomi pusžiedžiais, o morkos nuskutamos ir supjaustomos griežinėliais.
Svogūnai sumaišomi su cukrumi bei morkomis, sudedami į troškintuvę, pabarstomi druska bei pipirais, apšlakstomi obuolių sidro actu ir vis pamaišant troškinami apie 10 min.
Tuomet sudedami savo sultyse konservuoti pomidorai ir patroškinama dar apie 7 min.
Pakepinti žuvies gabaliukai sudedami į aliejumi pateptą kepimo indą, ant viršaus sudedamos daržovės ir troškinama apie 25-30 min. 170 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Patiekiama šilta su bulvėmis bei salotomis.
Skanaus