Mėsainyje galima aptikti šviežių daržovių, gardžios mėsytės ir įmantraus padažo. Žinoma, viską apjungia sūris, o įrėmina - bandelės.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai mėsainių bandelių
- 400 gramų maltos mėsos
- 100 gramų sūris
- 1 pundelis salotų
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
- 1 žiupsnelis prieskonių
- šiek tiek kečupo
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausiai paruošiamas faršas: sumaišomas su prieskoniais ir suformuojami plokšti kotletukai, kurie apkepami keptuvėje. Kepame pagal poreikį - kas mėgsta ilgiau.
- Paskrudinamos mėsainių bandelės.
- Komplektuojami mėsainiai: ant bandelės tepame padažą iš kečupo ir garstyčių, dedame kotletuką, sūrio, salotų ir užvožiame bandele.
- Sukomplektuotus mėsainius 5 - 10 minučių ąpkepame orkaitėje, 180 laipsnių temperatūroje.
REKLAMA