Dar reiks 200-250 g marmelado (karščiui atsparaus, kepiniams).
Užminkyti tešlą, padalinti į du rutulius. Kiekvieną iškočioti į apskritimą, apipjauti kraštus naudojant didelę lėkštę. Padalinti į 12 dalių. Dėti po 1 a. š. marmelado ir atsargiai suvynioti.
Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti iki 200C įkaitintoje orkaitėje 20 min., kol pagels. Kai atauš, pabarstyti cukraus pudra.
Autorius: Armida
INGREDIENTAI:
150 gramų kvietinių miltų
200 gramų varškės
1/4 arbatinio šaukštelio druskos
100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dar reiks 200-250 g marmelado (karščiui atsparaus, kepiniams).
Užminkyti tešlą, padalinti į du rutulius. Kiekvieną iškočioti į apskritimą, apipjauti kraštus naudojant didelę lėkštę. Padalinti į 12 dalių. Dėti po 1 a. š. marmelado ir atsargiai suvynioti.
Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti iki 200C įkaitintoje orkaitėje 20 min., kol pagels. Kai atauš, pabarstyti cukraus pudra.