Miltus sumaišiau su kepimo milteliais ir cukrumi. Margariną supjausčiau kubeliais, sudėjau į išmaišytus miltus ir minkiau, kol gavosi trupiniai. Varškę sumaišiau su cukrumi, vaniliniu cukrumi, razinomis ir išplaktais kiaušiniais. Kepimo skardą išklojau kepimui skirtu popieriumi. Dalį trupinių tešlos sudėjau ant dugno, paskirsčiau varškės įdarą ir ant viršaus subėriau likusius tešlos trupinius. Kepiau 180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Visiškai pyragas iškepė maždaug po 1 valandos. Skanaus.
Autorius: Ina S.
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės cukraus (tešlai)
1 stiklinė cukraus (varškės įdarui)
300 gramų margarino (arba sviestas)
4 vienetai kiaušinių
2.5 stiklinės kvietinių miltų
500 gramų varškės
1 sauja razinų
1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
30 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus sumaišiau su kepimo milteliais ir cukrumi. Margariną supjausčiau kubeliais, sudėjau į išmaišytus miltus ir minkiau, kol gavosi trupiniai. Varškę sumaišiau su cukrumi, vaniliniu cukrumi, razinomis ir išplaktais kiaušiniais. Kepimo skardą išklojau kepimui skirtu popieriumi. Dalį trupinių tešlos sudėjau ant dugno, paskirsčiau varškės įdarą ir ant viršaus subėriau likusius tešlos trupinius. Kepiau 180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Visiškai pyragas iškepė maždaug po 1 valandos. Skanaus.