Sviestą ištirpinti, trynius ištrinti su cukrumi. Sudėti varškę, miltus, vanilinį cukrų, uogienę. Viską išsukti į vientisą masę. Išplakti baltymus ir išmaišyti su mase. Negilią kepimo formą ištepti riebalais, pabarstyti džiūvėsėliais ir sukrėsti masę. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 40 min. Valgyti arba su uogiene, su jogurtu arba tiesiog vieną.
Autorius: Neringa
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai cukraus
4 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
500 gramų varškės
2 valgomieji šaukštai sviesto
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
250 gramų uogienės (serbentų ar kita)
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą ištirpinti, trynius ištrinti su cukrumi. Sudėti varškę, miltus, vanilinį cukrų, uogienę. Viską išsukti į vientisą masę. Išplakti baltymus ir išmaišyti su mase. Negilią kepimo formą ištepti riebalais, pabarstyti džiūvėsėliais ir sukrėsti masę. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 40 min. Valgyti arba su uogiene, su jogurtu arba tiesiog vieną.