Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi, sudedama varškė bei džiūvėsėliai. Obuoliai supjaustomi plonomis skiltelėmis. Razinos nuplikomos verdančiu vandeniu. Į masę sudedami obuoliai, razinos, o vėliau išplakti kiaušinių baltymai. Dedama į aliejumi išteptą skardą ir kepama apie 45 min. vidutinio karštumo (180 laipsnių temperatūros) orkaitėje. Skanaus.
Autorius: Nerija
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
500 gramų obuolių
2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
500 gramų varškės
100 gramų razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi, sudedama varškė bei džiūvėsėliai. Obuoliai supjaustomi plonomis skiltelėmis. Razinos nuplikomos verdančiu vandeniu. Į masę sudedami obuoliai, razinos, o vėliau išplakti kiaušinių baltymai. Dedama į aliejumi išteptą skardą ir kepama apie 45 min. vidutinio karštumo (180 laipsnių temperatūros) orkaitėje. Skanaus.