• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek citrinų (pusė tarkuotos žievelės)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 100 mililitrų grietinėlės (riebi)
  • 150 gramų varškės (riebi)
  • 3 valgomieji šaukštai želatinos
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui reiks:
    Stiklinė braškių (tinka ir šaldytos)
    0,5 stiklinės cukraus

    Varškė gerai ištrinama su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Želatiną ištirpiname nedideliame kiekyje vandens ir šiek tik atvėsiname. Grietinėlę išplakame iki standžių putų ir įmaišome į varškės masę. Tada nuolat maišydami supilame želatiną. Nedideles formeles išklojame celofanu ir dedame varškės masę. Šaldome apie 2 val., kol desertas sustingsta. Padažui braškes su cukrumi išplakame elektriniu plakikliu. Sustingusį desertą išverčiame į lėkštes, nulupame celofaną ir apliejame braškių padažu. Papuošiam braškėmis. Vaikams labai patinka. Skanaus!

Autorius: Eglė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek citrinų (pusė tarkuotos žievelės)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 100 mililitrų grietinėlės (riebi)
  • 150 gramų varškės (riebi)
  • 3 valgomieji šaukštai želatinos
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui reiks:
    Stiklinė braškių (tinka ir šaldytos)
    0,5 stiklinės cukraus

    Varškė gerai ištrinama su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Želatiną ištirpiname nedideliame kiekyje vandens ir šiek tik atvėsiname. Grietinėlę išplakame iki standžių putų ir įmaišome į varškės masę. Tada nuolat maišydami supilame želatiną. Nedideles formeles išklojame celofanu ir dedame varškės masę. Šaldome apie 2 val., kol desertas sustingsta. Padažui braškes su cukrumi išplakame elektriniu plakikliu. Sustingusį desertą išverčiame į lėkštes, nulupame celofaną ir apliejame braškių padažu. Papuošiam braškėmis. Vaikams labai patinka. Skanaus!

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų