REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 8
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausia darome aguonų įdarą, nes jis turės atvėsti. Į puodą pilame pieną, cukrų, aguonas ir, maišant, pakaitiname beveik iki užvirimo. Paliekame ataušti. Įmušame kiaušinį, dedame džiūvėsius ir gerai viską išmaišome.
- Varškės įdarui varškę pertriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kiaušiniais. Sudedame krakmolą, citrinos žievelę ir išmaišome.
- Tešlai sviestą smulkiai supjaustome, sudedame cukrų, miltus ir rankomis triname iki trupinių. Kepimo formą sutepame sviestu. Imame 2/3 tešlos ir formuojame pagrindą bei kraštelius.
- Ant tešlos pagrindo dedame aguonų įdarą, ant viršaus atsargiai dedame varškės įdarą. Užberiame likusius tešlos trupinius.
- Kepame iki 180 ° C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių. Atvėsiname.
REKLAMA