Agurką supjaustykite į 4 lygias dalis ir išskobkite vidų. Varškę sumaišykite su druska, pipirais, susmulkintais svogūnų laiškais ir išskobtu agurko minkštimu. Viską gerai išmaišykite. Įdarą sudėkite į agurko griežinėlius. Įdarytus agurkus patiekite ant salotų lapo. Skanaus!
Autorius: Gabija
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų (ilgavaisis)
šiek tiek juodųjų pipirų
4 vienetai salotų (lapai)
šiek tiek svogūnų (lai6kai)
250 gramų varškės (liesa)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Agurką supjaustykite į 4 lygias dalis ir išskobkite vidų. Varškę sumaišykite su druska, pipirais, susmulkintais svogūnų laiškais ir išskobtu agurko minkštimu. Viską gerai išmaišykite. Įdarą sudėkite į agurko griežinėlius. Įdarytus agurkus patiekite ant salotų lapo. Skanaus!