• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai kiaušinių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio muskato
  • 1.5 stiklinės grietinėlės
  • 1 vienetas apelsinų (žievelė)
  • 2 valgomieji šaukštai amareto
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
  • 1 vienetas keksas

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai kiaušinių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio muskato
  • 1.5 stiklinės grietinėlės
  • 1 vienetas apelsinų (žievelė)
  • 2 valgomieji šaukštai amareto
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
  • 1 vienetas keksas

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Trumpas pristatymas :) Šiame recepte gražiausiai atrodo "Panettone" (itališkas kalėdinis keksas), bet galima naudoti bet kokį keksą (ką aš ir dariau), tik dar papildomai pridėjau džiovintų spanguolių ir razinų.

    Taigi, iškeptą keksą supjaustome pakankamai storomis riekėmis ir mirkome mišinyje:
    kiaušinius ir trynius išplakame, supilame grietinėlę (naudojau pieną su rikota), suberiame likusius prieskonius, tarkuotą apelsino žievę, viską gerai išmaišome.
    Gerai išmirkytas riekeles apkepiname svieste po kelias minutes iš abiejų pusių.
    Valgyti galima su klevų sirupu (nors ir taip saldu) ar tiesiog mėgautis prie puodelio arbatos.

    Skanaus :)

Autorius: Elina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų