REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 8
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Trumpas pristatymas :) Šiame recepte gražiausiai atrodo "Panettone" (itališkas kalėdinis keksas), bet galima naudoti bet kokį keksą (ką aš ir dariau), tik dar papildomai pridėjau džiovintų spanguolių ir razinų.
Taigi, iškeptą keksą supjaustome pakankamai storomis riekėmis ir mirkome mišinyje:
kiaušinius ir trynius išplakame, supilame grietinėlę (naudojau pieną su rikota), suberiame likusius prieskonius, tarkuotą apelsino žievę, viską gerai išmaišome.
Gerai išmirkytas riekeles apkepiname svieste po kelias minutes iš abiejų pusių.
Valgyti galima su klevų sirupu (nors ir taip saldu) ar tiesiog mėgautis prie puodelio arbatos.
Skanaus :)
REKLAMA