• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
  • 200 gramų morkų
  • 50 gramų pieno
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas gerai nuplauti, nuskusti, sutarkuoti ir sudėti į puodą su nedideliu kiekiu vandens. Užvirinti. Suberti cukraus pudrą ir troškinti, uždengus, savo sultyse. Jei svyla, įpilti dar šiek tiek vandens.
    Troškinti apie 30-40 min.
    Dar karštą morkyčių troškinį suplakti su mikseriu. Tada supilti grietinėlę, pieną, įberti mažytį žiupsnelį druskos. Gautą masę vėl pašildyti, nuimti nuo ugnies, įdėti pusę šaukštelio sviesto, išmaišyti.

Autorius: Eglužė

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
  • 200 gramų morkų
  • 50 gramų pieno
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas gerai nuplauti, nuskusti, sutarkuoti ir sudėti į puodą su nedideliu kiekiu vandens. Užvirinti. Suberti cukraus pudrą ir troškinti, uždengus, savo sultyse. Jei svyla, įpilti dar šiek tiek vandens.
    Troškinti apie 30-40 min.
    Dar karštą morkyčių troškinį suplakti su mikseriu. Tada supilti grietinėlę, pieną, įberti mažytį žiupsnelį druskos. Gautą masę vėl pašildyti, nuimti nuo ugnies, įdėti pusę šaukštelio sviesto, išmaišyti.

Autorius: Eglužė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų