Išvirti neriebų sultinį iš vištienos filė. Vištieną ištraukti, sumalti. Į sultinį sudėti stambiai pjaustytas bulves. Sultinys turi apsemti bulves, jei sultinio per daug - išpilti. Virti uždengtame puode 30 min. Gautą masę sutrinti kartu su malta vištiena. Košę praskiesti verdančiu pienu, suplakti, kad būtų puri. Paskaninti sviestu.
Autorius: Eglužė
INGREDIENTAI:
200 gramų bulvių
100 gramų vištos filė
1/4 stiklinės pieno
0.5 arbatinio šaukštelio sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti neriebų sultinį iš vištienos filė. Vištieną ištraukti, sumalti. Į sultinį sudėti stambiai pjaustytas bulves. Sultinys turi apsemti bulves, jei sultinio per daug - išpilti. Virti uždengtame puode 30 min. Gautą masę sutrinti kartu su malta vištiena. Košę praskiesti verdančiu pienu, suplakti, kad būtų puri. Paskaninti sviestu.