Persijoti miltus ir sumaišyti su cukraus pudra, soda bei druska. Atskirame indelyje suplakti kiaušinius su kefyru ir aliejumi. Supilti kefyrinę masę į miltus ir išmaišyti. Kepti blynus įkaitintame aliejuje. Patiekti su uogomis. Skanaus.
Autorius: Virgutė
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai cukraus pudros
2 vienetai kiaušinių
500 gramų kvietinių miltų
2 stiklinės kefyro
1 arbatinis šaukštelis sodos
1 arbatinis šaukštelis druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Persijoti miltus ir sumaišyti su cukraus pudra, soda bei druska. Atskirame indelyje suplakti kiaušinius su kefyru ir aliejumi. Supilti kefyrinę masę į miltus ir išmaišyti. Kepti blynus įkaitintame aliejuje. Patiekti su uogomis. Skanaus.