Į puodą įpilti 1,5 l vandens, įdėti mėsą ir užvirinti. Nuimti putas ir virti toliau apie 1,5 val. Tada mėsą išimti, sultinį perkošti ir vėl užvirinti. Bulves, supjaustytas kubeliais, sudėti į sultinį ir virti 10 min. Svogūnus ir morkas supjaustyti šiaudeliais ir apkepinti aliejuje (apie 8 min), sumaišyti su miltais. Špinatus ir rūgštynes susmulkinti. Viską sudėti į sultinį, pasūdyti, suberti pipirus ir laurą. Pavirti apie 6 min. Mėsą ir kiaušinį supjaustyti ir sudėti į sriubą. Paskaninti kapotais žalumynais.
Autorius: Natalja
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių
7 vienetai juodųjų pipirų
2 vienetai laurų lapų
1 vienetas morkų
150 gramų rūgštynių
1 vienetas svogūnų
150 gramų špinatų
400 gramų kiaulienos (su kauliuku)
1 vienetas kiaušinių (virti)
1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą įpilti 1,5 l vandens, įdėti mėsą ir užvirinti. Nuimti putas ir virti toliau apie 1,5 val. Tada mėsą išimti, sultinį perkošti ir vėl užvirinti. Bulves, supjaustytas kubeliais, sudėti į sultinį ir virti 10 min. Svogūnus ir morkas supjaustyti šiaudeliais ir apkepinti aliejuje (apie 8 min), sumaišyti su miltais. Špinatus ir rūgštynes susmulkinti. Viską sudėti į sultinį, pasūdyti, suberti pipirus ir laurą. Pavirti apie 6 min. Mėsą ir kiaušinį supjaustyti ir sudėti į sriubą. Paskaninti kapotais žalumynais.