Mėsą supjaustykite kubeliais (ne mažais). Užpilkite citrinų sultis. Paprieskoniuokite. Užpilkite šlakelį aliejaus ir palikite kokiai valandai. Į ikaitintą aliejų dėkite mėsą ir pakepkite tol, kol išsiskirs mėsos sultys. Tada supilkite pomidorus ir uždengę troškinkite apie pusvalandį. Sudėkite tarkuotas morkas ir vėl uždengę patroškinkite pusvalandį. Atidenkite, kad išgaruotų skystis. Labai patiks tiems, kas mėgsta pavalgyti aštriai.
Autorius: Lince
INGREDIENTAI:
šiek tiek morkų
šiek tiek pomidorų pastos (trinti)
šiek tiek jautienos (mentė be kaulo)
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių ("kotanyi" ugninių kepsnių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustykite kubeliais (ne mažais). Užpilkite citrinų sultis. Paprieskoniuokite. Užpilkite šlakelį aliejaus ir palikite kokiai valandai. Į ikaitintą aliejų dėkite mėsą ir pakepkite tol, kol išsiskirs mėsos sultys. Tada supilkite pomidorus ir uždengę troškinkite apie pusvalandį. Sudėkite tarkuotas morkas ir vėl uždengę patroškinkite pusvalandį. Atidenkite, kad išgaruotų skystis. Labai patiks tiems, kas mėgsta pavalgyti aštriai.