REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 12
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš kiaušinių, miltų, grietinės ir sviesto pagaminame tešlą. Tešlą padalijame į gabaliukus, kuriuos būtų patogu tarkuoti ir dedame į kamerą, kad sušaltų. Sušalus, tarkuojame ant skardos, išteptos sviestu ir kepame orkaitėje (180°C) apie 10 - 12 min., kol pasidarys kieti trupinukai. Visą tešlą reikia iškepti per kokias 10 skardų, o aš iškepu per 3 - 4, po to tiesiog sutrupinu didesnius gabalėlius. Aguonas užpilame verdančiu vandeniu ir, pamirkius, nuvarviname. Į puodelį su vandeniu įstatome kondensuoto pieno indelį ir verdame apie valandą. Iškepus, viską sumaišome su kondensuotu pienu, dedame į formą ir į šaldytuvą.
Skanaus!
REKLAMA