• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 200 gramų margarino (arba sviestas)
  • šiek tiek vanilės
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinta)
  • 250 gramų grietinės
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (indeliuose)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 200 gramų margarino (arba sviestas)
  • šiek tiek vanilės
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinta)
  • 250 gramų grietinės
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (indeliuose)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išsukti su cukrumi, sudėti grietinę, ištirpintą sviestą, sodą, vanilę, miltus ir užminkius tešlą padėti šaltai (~8 val.) Atšaldytą tešlą sutarkuoti burokine tarkele ir kepimo popieriumi išklotoje skardelėje kepti trupinėlius. Iškeptus trupinius sumaišyti su virtu kondensuotu pienu. Sudėti į formą ir leisti masei sustingti. Velykų proga iš šios masės galima suformuoti ir margučių, papuošti juos torto papuošalais.

Autorius: Gintarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų