• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai silkių
  • 0.5 litro kopūstų (rauginti)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 vienetas svogūnų (didesni)
  • šiek tiek prieskonių (mėgiami)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai silkių
  • 0.5 litro kopūstų (rauginti)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 vienetas svogūnų (didesni)
  • šiek tiek prieskonių (mėgiami)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkes nulupti, išimti kaulus ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Nuplautus kopūstus sudėti į puodą, užpilti truputėlį vandens, ant viršaus uždėti silkes ir susmulkintą svogūną, truputėlį pabarstykite prieskoniais. Uždengti puodą ir troškinti ant lengvos ugnies apie 15 min. Baigiant troškint, užpilkite aliejaus.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų