Kiaulieną supjaustyti nedideliais gabaliukais, pabarstyti BBQ bei prancūziškų žolelių prieskoniais ir kepti keptuvėje. Puode išlydyti sviestą ir jame pakepinti smulkintus svogūnus ir česnakus. Tuomet dėti juostelėmis pjaustytas morkas, žirnelius ir smulkintus kopūstus. Šiek tiek pakepinti ir užpilti 0,5 litro verdančio vandens. Tuomet dėti pakepintą mėsą, juostelėmis pjaustytas paprikas, pilti pomidorų padažą, grietinę ir viską išmaišyti. Uždengti puodą ir troškinti ant silpnos ugnies apie 30 minučių. Skanaus!
Autorius: Raminta
INGREDIENTAI:
3 česnakų
2 vienetai morkų
2 vienetai paprikų (kelių spalvų)
1 vienetas svogūnų
2 saujos žirnių
500 gramų kiaulienos
100 mililitrų pomidorų padažo
šiek tiek aliejaus (kepimui)
2 valgomieji šaukštai sviesto
2 valgomieji šaukštai grietinės
šiek tiek prieskonių (BBQ)
2 saujos briuselio kopūstų (smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustyti nedideliais gabaliukais, pabarstyti BBQ bei prancūziškų žolelių prieskoniais ir kepti keptuvėje. Puode išlydyti sviestą ir jame pakepinti smulkintus svogūnus ir česnakus. Tuomet dėti juostelėmis pjaustytas morkas, žirnelius ir smulkintus kopūstus. Šiek tiek pakepinti ir užpilti 0,5 litro verdančio vandens. Tuomet dėti pakepintą mėsą, juostelėmis pjaustytas paprikas, pilti pomidorų padažą, grietinę ir viską išmaišyti. Uždengti puodą ir troškinti ant silpnos ugnies apie 30 minučių. Skanaus!