• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek paprikų
  • šiek tiek petražolių
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 500 gramų voveraičių
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 valgomojo šaukšto sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Voveraitėms nupjaustomos kepurėlės, gerai nuplaunamos ir verdamos 10—15 minučių pasūdytame vandenyje.
    Po to jos nuvarvinamos.
    Stambesnės supjaustomos, o smulkios paliekamos sveikos ir sudedamos į keptuvę.
    Pridedama sviesto, supjaustyto svogūno ir kepinama 5— 10 minučių.
    Tuomet įberiama miltų, paprikos, pipirų, druskos, įpilama grietinės ir patroškinama dar 10 minučių.
    Puošiama virtomis voveraičių kepurėlėmis ir petražolių lapeliais.
    Patiekiama su bulvių koše ar virtomis bulvėmis.
    Skanaus.

Autorius: Ugnė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek paprikų
  • šiek tiek petražolių
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 500 gramų voveraičių
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 valgomojo šaukšto sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Voveraitėms nupjaustomos kepurėlės, gerai nuplaunamos ir verdamos 10—15 minučių pasūdytame vandenyje.
    Po to jos nuvarvinamos.
    Stambesnės supjaustomos, o smulkios paliekamos sveikos ir sudedamos į keptuvę.
    Pridedama sviesto, supjaustyto svogūno ir kepinama 5— 10 minučių.
    Tuomet įberiama miltų, paprikos, pipirų, druskos, įpilama grietinės ir patroškinama dar 10 minučių.
    Puošiama virtomis voveraičių kepurėlėmis ir petražolių lapeliais.
    Patiekiama su bulvių koše ar virtomis bulvėmis.
    Skanaus.

Autorius: Ugnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų