• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 5 vienetai pomidorų pastos
  • 250 gramų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 sauja pievagrybių
  • 150 gramų parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 0.5 litro sultinio (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Smulkiai supjaustyti svogūnai truputį pakepinami su šaukštu sviesto, po to į juos suberiami perplauti, nusausinti ryžiai. Visą laiką maišant, produktai dar pakepinami, kol svogūnai tampa permatomi. Tada įpilama mėsos sultinio, įberiama druskos bei pipirų ir troškinama, kol ryžiai pasidaro birūs. Su likusiu sviestu išlydoma pusė porcijos sūrio. Dubuo ištepamas sviestu, išbarstomas sūriu, ant jo dugno sudedami supjaustyti troškinti pomidorai bei pievagrybiai, sukrečiami ryžiai, ir viskas sumaišoma. Paruoštas valgis išverčiamas į didelį pašildyta dubenį ir apibarstomas likusiu sūriu.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų