šiek tiek prieskonių (druska, pipirai ar specialūs žuvims)
500 gramų žuvies (lašiša, menkė ar kt.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį įtrinkite prieskoniais ir palaikykite šaltai apie 2-3 valandas, kad pasimarinuotų.
Į gilų puodą dėkite žuvį ir daržoves. Pirmas sluoksnis turi būti žuvies, o po to jau daržovės. Daržovių galite dėti daugiau ar mažiau ir tokias kurias mėgstate, nebūtinai nurodytas. :)
Į 1 stiklinę vandens įmaišykite grietinę (galima iki 3 šaukštų) ir supilkite ant žuvies.
Uždėkite ant vidutinės ugnies ir troškinkite apie 40 minučių.
Gero apetito!
Autorius: Polina
INGREDIENTAI:
2 vienetai morkų
1 vienetas paprikų
2 vienetai pomidorų pastos
2 vienetai svogūnų
1 stiklinė vandens
2 valgomieji šaukštai grietinės
šiek tiek prieskonių (druska, pipirai ar specialūs žuvims)
500 gramų žuvies (lašiša, menkė ar kt.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį įtrinkite prieskoniais ir palaikykite šaltai apie 2-3 valandas, kad pasimarinuotų.
Į gilų puodą dėkite žuvį ir daržoves. Pirmas sluoksnis turi būti žuvies, o po to jau daržovės. Daržovių galite dėti daugiau ar mažiau ir tokias kurias mėgstate, nebūtinai nurodytas. :)
Į 1 stiklinę vandens įmaišykite grietinę (galima iki 3 šaukštų) ir supilkite ant žuvies.
Uždėkite ant vidutinės ugnies ir troškinkite apie 40 minučių.