• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 triušienos
  • 3 morkų
  • 3 svogūnų
  • 1 žiupsnelis citrinpipirių
  • 1 žiupsnelis muskato
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 triušienos
  • 3 morkų
  • 3 svogūnų
  • 1 žiupsnelis citrinpipirių
  • 1 žiupsnelis muskato
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Triušį supjaustykite gabalėliais, įtrinkite prieskoniais ir palaikykite keletą valandų.
  2. Keptuvėje su aliejumi pakepkite sutarkuotas morkas bei susmulkintus svogūnus, paskaninkite juos pipirais ir druska.
  3. Keptuvėje su aliejumi apkepkite ir triušio gabalėlius.
  4. Tada sudėkite juos į troškintuvą, ant viršaus suberkite morkas ir svogūnus, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje, kol mėsa suminkštės.
    Patiekite su bulvių koše ir įvairiomis daržovėmis.

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų