• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai krienų (tarkuoti)
  • 2 valgomieji šaukštai kviečių
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • šiek tiek petražolių
  • 3 vienetai svogūnų
  • 800 gramų kiaulienos
  • 3 valgomieji šaukštai taukų (riebalų)
  • 3 vienetai raugintų agurkų
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 valgomojo šaukšto sviesto (tirpintas)
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsa įtrinama maltais prieskoniais, druska ir palaikoma 24 val. Vėliau supjaustoma, pavoliojama miltuose (15 g miltų), apkepinama ir troškinama, uždengus puodą, ant mažos ugnies. Vėliau išimama.
    Agurkai supjaustomi juostelėmis, pakepinami svieste, pašlakstomi vandeniu ir troškinami, kol suminkštės. Grietinė išmaišoma su likusiais miltais, supilama į padažą, kuriame troškinta mėsa, suberiami agurkai, petražolės, sudedami krienai. Dar kiek patroškinus pagardinama, užpilama ant kepsnio ir tiekiama su bulvėmis (virtomis ar keptomis), pomidorais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų