• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas lydekų
  • 600 gramų grybų (švieži arba sūdyti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 50 gramų lašinių
  • 1 stiklinė sultinio (daržovių)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 valgomasis šaukštas miltai
  • šiek tiek paprikų (malta)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas lydekų
  • 600 gramų grybų (švieži arba sūdyti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 50 gramų lašinių
  • 1 stiklinė sultinio (daržovių)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 valgomasis šaukštas miltai
  • šiek tiek paprikų (malta)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį nusausinti ir pasūdyti. Lašinius sukapoti kubeliais.
    Svogūną nulupti, susmulkinti ir 3 - 5 min. pakepinti su lašinukais, kol gražiai pagels. Grybus nuplauti (jei sūdyti, tai išmirkyti), pavirti 40 min.,o tada sudėti prie svogūnų ir 10 min. kepti. Keptuvę nukaisti, grybus pabarstyti malta paprika
  2. Nedideliame puode į sultinį įsukti miltus, užvirinti ir dvi minutes kaitinti. Tada praaušinti, dėti grietinę ir sumaišyti.
  3. Ugniai atsparų indą ištepti sviestu, sudėti žuvį, aplieti padažu ir pašauti į orkaitę, įkaitintą iki 180°C temperatūros. Kepti 25 min.
    Patiekalą pabarstyti smulkintais krapais ir tiekti su keptais grybais, virtomis bulvėmis.

    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų