• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kalendrų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas petražolių
  • 1 vienetas salierų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 40 gramų taukų (riebalų) (ar aliejaus)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 2 stiklinės sultinio
  • 800 gramų briedienos (marinuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsa supjaustoma gabalais, pasūdoma, apibarstoma maltais prieskoniais ir apkepinama riebaluose. Vėliau dedama į puodą su sultiniu arba verdančiu vandeniu (kad vos būtų apsemta), suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės, įdedama riebalų ir troškinama ant mažos ugnies.

    Ištroškinta minkšta mėsa sudedama į pašildytą pusdubenį ir užpilama iškoštu, grietine pagardintu padažu, kuriame troškinta. Atskirai duodama bulvių košės, virtų makaronų, troškintų burokėlių ar bruknių uogienės.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų