INGREDIENTAI:
- 250 gramų pievagrybių
- 250 mililitrų pieno
- 250 mililitrų vištienos sultinys
- 120 mililitrų grietinės
- 0.5 vieneto porų
- 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
- 50 gramų sviesto
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Puode ištirpdyti sviestą, sudėti pjaustytus griežinėliais grybus, pjaustytą svogūną ir porą.
Kepti apie 5 min., kol suminkštės.
Tuomet suberti miltus ir gerai išmaišyti. - Į puodą supilti sultinį, pieną, įberti druskos, pipirų ir viską gerai sumaišyti.
Sriubą uždengti ir kartais pamaišant virti apie 20 min. - Išvirus sudėti grietinę ir trinti, kol susidarys kreminė masė.
Patiekti šiltą.
PATARIMAI:
•Labai skanu su skrudinta duona.
REKLAMA