• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų pievagrybių
  • 250 mililitrų pieno
  • 250 mililitrų vištienos sultinys
  • 120 mililitrų grietinės
  • 0.5 vieneto porų
  • 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
  • 50 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek juodųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Puode ištirpdyti sviestą, sudėti pjaustytus griežinėliais grybus, pjaustytą svogūną ir porą.
    Kepti apie 5 min., kol suminkštės.
    Tuomet suberti miltus ir gerai išmaišyti.
  2. Į puodą supilti sultinį, pieną, įberti druskos, pipirų ir viską gerai sumaišyti.
    Sriubą uždengti ir kartais pamaišant virti apie 20 min.
  3. Išvirus sudėti grietinę ir trinti, kol susidarys kreminė masė.
    Patiekti šiltą.

PATARIMAI:

Labai skanu su skrudinta duona.

Autorius: http://agnesca.blogspot.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų