šiek tiek prieskonių ("Kotanyi" gardieji kepsniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dar reikės geltonų pabarstų.
Supjaustykite mėsą juostelėmis. Citriną supjaustykite kubeliais. Dėkite ją į mėsą. Įpilkite truputi aliejaus ir, įdėję prieskonių, gerai pamaigykite. Palikite bent valandai. Tada mėsą gausiai apvoliokite pabarstais ir kepkite įkaitintame aliejuje kol susidarys traški plutelė. Prisukite kaitrą ir pabaikite iškepti ant silpnos ugnies. P.S. nenulupkite citrinos žievelės, nes tai yra šio patiekalo "vinis". Skanaus.
Autorius: Lince
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto citrinų
šiek tiek jautienos (mentės)
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių ("Kotanyi" gardieji kepsniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dar reikės geltonų pabarstų.
Supjaustykite mėsą juostelėmis. Citriną supjaustykite kubeliais. Dėkite ją į mėsą. Įpilkite truputi aliejaus ir, įdėję prieskonių, gerai pamaigykite. Palikite bent valandai. Tada mėsą gausiai apvoliokite pabarstais ir kepkite įkaitintame aliejuje kol susidarys traški plutelė. Prisukite kaitrą ir pabaikite iškepti ant silpnos ugnies. P.S. nenulupkite citrinos žievelės, nes tai yra šio patiekalo "vinis". Skanaus.