• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • šiek tiek jautienos (mentės)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių ("Kotanyi" gardieji kepsniai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar reikės geltonų pabarstų.

    Supjaustykite mėsą juostelėmis. Citriną supjaustykite kubeliais. Dėkite ją į mėsą. Įpilkite truputi aliejaus ir, įdėję prieskonių, gerai pamaigykite. Palikite bent valandai. Tada mėsą gausiai apvoliokite pabarstais ir kepkite įkaitintame aliejuje kol susidarys traški plutelė. Prisukite kaitrą ir pabaikite iškepti ant silpnos ugnies. P.S. nenulupkite citrinos žievelės, nes tai yra šio patiekalo "vinis". Skanaus.

Autorius: Lince

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • šiek tiek jautienos (mentės)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių ("Kotanyi" gardieji kepsniai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar reikės geltonų pabarstų.

    Supjaustykite mėsą juostelėmis. Citriną supjaustykite kubeliais. Dėkite ją į mėsą. Įpilkite truputi aliejaus ir, įdėję prieskonių, gerai pamaigykite. Palikite bent valandai. Tada mėsą gausiai apvoliokite pabarstais ir kepkite įkaitintame aliejuje kol susidarys traški plutelė. Prisukite kaitrą ir pabaikite iškepti ant silpnos ugnies. P.S. nenulupkite citrinos žievelės, nes tai yra šio patiekalo "vinis". Skanaus.

Autorius: Lince

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų