• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų ananasų (konservuoti)
  • 3/4 stiklinės cukraus
  • 0.5 stiklinės cukraus (kokosiniam priedui)
  • 125 gramai margarino
  • 75 gramai margarino (kokosiniam priedui)
  • 4 vienetai persikų (konservuoti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 ir 1/4 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų (kokosiniam priedui)
  • 100 gramų kokosų (drožlės, kokosiniam priedui)
  • 0.5 stiklinės kokosų (pienas)
  • 0.5 stiklinės kokosų (pienas, kokosiniam priedui)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius ištrinti su cukrumi, suberti miltus su kepimo milteliais, supilti ištirpintą margariną ir pašildytą kokoso pieną. Gautą tešlą supilti į kepimo formą, išteptą margarinu.
    Persikus ir ananasus nusausinti ir supjaustyti gabaliukais, sumaišyti. Uždėti vaisius ant tešlos.
    Paruošti pyrago užpilą: į puodą sudėti margariną, kokoso pieną, cukrų, kokoso drožles ir miltus. Užvirinti pastoviai maišant. Šį užpilą užpilti ant pyrago viršaus.
    Kepti 200 laipsnių orkaitėje 25-30 min.

Autorius: Lauryna

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų ananasų (konservuoti)
  • 3/4 stiklinės cukraus
  • 0.5 stiklinės cukraus (kokosiniam priedui)
  • 125 gramai margarino
  • 75 gramai margarino (kokosiniam priedui)
  • 4 vienetai persikų (konservuoti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 ir 1/4 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų (kokosiniam priedui)
  • 100 gramų kokosų (drožlės, kokosiniam priedui)
  • 0.5 stiklinės kokosų (pienas)
  • 0.5 stiklinės kokosų (pienas, kokosiniam priedui)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius ištrinti su cukrumi, suberti miltus su kepimo milteliais, supilti ištirpintą margariną ir pašildytą kokoso pieną. Gautą tešlą supilti į kepimo formą, išteptą margarinu.
    Persikus ir ananasus nusausinti ir supjaustyti gabaliukais, sumaišyti. Uždėti vaisius ant tešlos.
    Paruošti pyrago užpilą: į puodą sudėti margariną, kokoso pieną, cukrų, kokoso drožles ir miltus. Užvirinti pastoviai maišant. Šį užpilą užpilti ant pyrago viršaus.
    Kepti 200 laipsnių orkaitėje 25-30 min.

Autorius: Lauryna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų