Kiaušinius ištrinti su cukrumi, suberti miltus su kepimo milteliais, supilti ištirpintą margariną ir pašildytą kokoso pieną. Gautą tešlą supilti į kepimo formą, išteptą margarinu. Persikus ir ananasus nusausinti ir supjaustyti gabaliukais, sumaišyti. Uždėti vaisius ant tešlos. Paruošti pyrago užpilą: į puodą sudėti margariną, kokoso pieną, cukrų, kokoso drožles ir miltus. Užvirinti pastoviai maišant. Šį užpilą užpilti ant pyrago viršaus. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 25-30 min.
Kiaušinius ištrinti su cukrumi, suberti miltus su kepimo milteliais, supilti ištirpintą margariną ir pašildytą kokoso pieną. Gautą tešlą supilti į kepimo formą, išteptą margarinu. Persikus ir ananasus nusausinti ir supjaustyti gabaliukais, sumaišyti. Uždėti vaisius ant tešlos. Paruošti pyrago užpilą: į puodą sudėti margariną, kokoso pieną, cukrų, kokoso drožles ir miltus. Užvirinti pastoviai maišant. Šį užpilą užpilti ant pyrago viršaus. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 25-30 min.