Išvirti kiaušinį, bulves, morkas ir burokėlius (burokėlius virti atskirai). Daržoves smulkiai supjaustyti, kiaušinį sutarkuoti sutarkuoti. Smulkiai supjaustytą svogūną 1 minutę pavirti, perlieti šaltu vandeniu ir nusausinti. Silkę supjaustyti nedideliais gabaliukais ir sumaišyti su svogūnu. Puodelyje vandens ištirpinti želatiną, paskui pakaitinti, kol ištirps. Ataušinti ir sumaišyti su majonezu. Įberti druskos ir pipirų pagal skonį. Kiekvieną produktą bulves, morkas, burokėlius, silkę su svogūnais atskirai sumaišyti su majonezu ir sluoksniais sudėti į formą. Kai sustings, papuošti tarkuotu kiaušiniu bei majonezu. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
4 vienetai silkių (filė, sūdyta)
300 gramų majonezo
0.5 stiklinės vandens
2 vienetai burokėlių
1 vienetas želatinos (pakeliuose)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti kiaušinį, bulves, morkas ir burokėlius (burokėlius virti atskirai). Daržoves smulkiai supjaustyti, kiaušinį sutarkuoti sutarkuoti. Smulkiai supjaustytą svogūną 1 minutę pavirti, perlieti šaltu vandeniu ir nusausinti. Silkę supjaustyti nedideliais gabaliukais ir sumaišyti su svogūnu. Puodelyje vandens ištirpinti želatiną, paskui pakaitinti, kol ištirps. Ataušinti ir sumaišyti su majonezu. Įberti druskos ir pipirų pagal skonį. Kiekvieną produktą bulves, morkas, burokėlius, silkę su svogūnais atskirai sumaišyti su majonezu ir sluoksniais sudėti į formą. Kai sustings, papuošti tarkuotu kiaušiniu bei majonezu. Skanaus!