Išvirti kiaušinius. Virtus kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Baltymus smulkiai supjaustyti sumaišyti su šaukštu majonezu, žirneliais ir prieskoninėmis žolelėmis įberti šiek tiek druskos. Tai bus vienas iš torto pertepimų. Vieną tortilijos blyną aptepti kiaušinių baltymų mase ir uždėti kitą blyną. Jį aptepti majonezu ir sudėti tuną. Vėl uždėti blyną, aptepti majonezu ir sudėlioti alyvuoges. Vėl uždėti blyną, aptepti majonezu ir sudėti krabų lazdeles. Taip dėlioti sluoksnius kol nebeliks tortilijų blynų ir produktų pertepimams. Viršutinis sluoksnis turi būti blynas. Kiaušinių trynius sublenderiuoti su majonezu ir prieskoninėmis žolelėmis, gaunamas gelsvos spalvos kremas. Juo aptepti visą tortilijų tortą ir papuošti alyvuogėmis. Tortą kelioms valandoms dėti į šaldytuvą.
Autorius: Simona
INGREDIENTAI:
100 gramų alyvuogių
100 gramų žirnių
6 vienetai kiaušinių
150 gramų tunų
200 gramų majonezo
200 gramų krabų lazdelių
šiek tiek prieskonių
1 vienetas tortilijos (pakeliuose)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti kiaušinius. Virtus kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Baltymus smulkiai supjaustyti sumaišyti su šaukštu majonezu, žirneliais ir prieskoninėmis žolelėmis įberti šiek tiek druskos. Tai bus vienas iš torto pertepimų. Vieną tortilijos blyną aptepti kiaušinių baltymų mase ir uždėti kitą blyną. Jį aptepti majonezu ir sudėti tuną. Vėl uždėti blyną, aptepti majonezu ir sudėlioti alyvuoges. Vėl uždėti blyną, aptepti majonezu ir sudėti krabų lazdeles. Taip dėlioti sluoksnius kol nebeliks tortilijų blynų ir produktų pertepimams. Viršutinis sluoksnis turi būti blynas. Kiaušinių trynius sublenderiuoti su majonezu ir prieskoninėmis žolelėmis, gaunamas gelsvos spalvos kremas. Juo aptepti visą tortilijų tortą ir papuošti alyvuogėmis. Tortą kelioms valandoms dėti į šaldytuvą.