REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 12
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sausainius sutrupinti iki smulkių trupiniukų ir sumaišyti su ištirpintu sviestu.
Trupinių masę iškloti formos dugną ir statyti į šaldytuvą.
Varškę lėtai išsukti su viena 400 g skardine kokoso pieno, supilti likerį, cukrų ir gerai permaišyti. - Želatiną užpilti likusiu kokoso pienu ir palikti apie 20 minučių, išbrinkti.
Dėti į garų vonelę ir maišant ištirpinti, tik jokiu būdu neužvirinti!
Šiek tiek praaušusią želatinos masę įmaišyti į varškės masę ir gerai permaišyti.
Supilti viską ant pagrindo.
Statyti į šaldytuvą.
Kai masė pradės stingti, maždaug po 15 - 20 minučių galima papuošti tortą.
Skanaus!
REKLAMA