Kiaušinį suplakti su cukrumi ir grietine. Miltus išsijoti, sumaišyti su soda ir kiaušinio plakiniu. Gautą tešlą padalinti į 2 dalis. Iš pirmos dalies iškepti papločius. Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 15 min. Antrą dalį sumaišyti su kakava ir taip pat iš jos iškepti papločius. Papločius atvėsinti. Papločius sulaužyti į gabaliukus. Kremas: grietinę plakti su cukrumi 5-7 min, kol sutirštės. Pirmas sluoksnis - biskvito gabaliukai, po to grietinės kremas su riešutais ir t. t. Paskutinis sluoksnis - kremo. Ant viršaus pabarstyti smulkinto šokolado. Tortą palaikyti šaldytuve per naktį.
Autorius: Lina
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
šiek tiek graikinių riešutų
1 valgomasis šaukštas kakavos
1 vienetas kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis sodos
1 stiklinė grietinės (25%)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinį suplakti su cukrumi ir grietine. Miltus išsijoti, sumaišyti su soda ir kiaušinio plakiniu. Gautą tešlą padalinti į 2 dalis. Iš pirmos dalies iškepti papločius. Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 15 min. Antrą dalį sumaišyti su kakava ir taip pat iš jos iškepti papločius. Papločius atvėsinti. Papločius sulaužyti į gabaliukus. Kremas: grietinę plakti su cukrumi 5-7 min, kol sutirštės. Pirmas sluoksnis - biskvito gabaliukai, po to grietinės kremas su riešutais ir t. t. Paskutinis sluoksnis - kremo. Ant viršaus pabarstyti smulkinto šokolado. Tortą palaikyti šaldytuve per naktį.