Medų, cukrų, margariną ir prieskonius dėti į puodą ir užvirinti. Į pravėsusią masę po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Miltus persijoti su kepimo milteliais ir įmaišyti į tešlą. Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, patepti sviestu ir pabarstyti džiūvesėliais. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 15 min., jei po vieną blyną, 40-50 min., jei visą (tuomet atvėsusį biskvitą reikės padalinti į 4-5 lakštus). Atvėsusius biskvitus sulaistyti saldinta arbata, jei tortas bus tiekiamas jau kitą dieną (jei vėliau, tai sulaistyti nereikia). Kremui visus produktus suplakti iki standžios masės ir pertepti biskvitus. Puošti geriausia biskvito trupiniais (juos pasidaryti galima biskvito bikučius sumalus mėsmale). Skanaus!
Medų, cukrų, margariną ir prieskonius dėti į puodą ir užvirinti. Į pravėsusią masę po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Miltus persijoti su kepimo milteliais ir įmaišyti į tešlą. Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, patepti sviestu ir pabarstyti džiūvesėliais. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 15 min., jei po vieną blyną, 40-50 min., jei visą (tuomet atvėsusį biskvitą reikės padalinti į 4-5 lakštus). Atvėsusius biskvitus sulaistyti saldinta arbata, jei tortas bus tiekiamas jau kitą dieną (jei vėliau, tai sulaistyti nereikia). Kremui visus produktus suplakti iki standžios masės ir pertepti biskvitus. Puošti geriausia biskvito trupiniais (juos pasidaryti galima biskvito bikučius sumalus mėsmale). Skanaus!