• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 lapai tešlos (MANTINGA sluoksniuota)
  • 100 gramų majonezo
  • 50 gramų sūris (fermentinis)
  • 1 skiltelė česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis krapų (smulkinti)
  • 75 gramai krabų ((snieginių krabų mėsa))
  • 7 gabalai paprikų (marinotos)
  • šiek tiek druskos (jūros)
  • šiek tiek pipirai (šviežiai malti)
  • Papuošimui:
  • 1 valgomasis šaukštas ikrų (iš jūros dumblių)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 4 lapai tešlos (MANTINGA sluoksniuota)
  • 100 gramų majonezo
  • 50 gramų sūris (fermentinis)
  • 1 skiltelė česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis krapų (smulkinti)
  • 75 gramai krabų ((snieginių krabų mėsa))
  • 7 gabalai paprikų (marinotos)
  • šiek tiek druskos (jūros)
  • šiek tiek pipirai (šviežiai malti)
  • Papuošimui:
  • 1 valgomasis šaukštas ikrų (iš jūros dumblių)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą atšildyti, iškočioti.
  2. Išpjaustyti žvaigždės formos lakštus, iškepti kaip nurodyta ant tešlos pakuotės
  3. Atvėsintus lakštus aptepti majonezu.
  4. Sūrį sutarkuoti stambia tarka, įspausti česnako skiltelę, įdėti 1 v.š. majonezo, įberti krapų, druskos, pipirų, išmaišyti.
  5. Ant apatinio torto lakšto uždėti sūrio masę, užkloti antru lakštu suteptu majonezu.
  6. Ant kito lakšto užkloti snieginių krabų mėsą. Uždėti trečią lakštą suteptą majonezu, ant jo vėl sudėti sūrio masę, užkloti ketvirtu lakštu. Užtepti majonezu, papuošti marinuota paprika ir ikriukais.

    Skanaus!

Autorius: Birutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų