• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 200 gramų topinambų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Topinambus nuvalykite, nuskuskite ir sudėkite į pasūdytą vandenį, išvirkite. Pakepinkite svieste susmulkintą svogūną, įdėkite miltų ir pakepinkite maišant, atskieskite vandeniu. Į padažą įdėkite pomidorų padažo, truputį cukraus, druskos, citrinos sulčių, pakaitinkite iki užvirimo, įdėkite grietinę. Šį padažą užpilkite ant topinambų prieš valgymą.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų